helm2
werken_en_leren

naast_haagbouw

 

Opleiding Assistent-uitvoerder

De opleiding Assistent-uitvoerder (niveau 4) is een logisch vervolg op de allround opleiding. Deze middenkaderopleiding kun je niet bij Haagbouw volgen. Meestal kun je na je opleiding bij Haagbouw in dienst komen bij het leerbedrijf. Met hen kun je afspraken maken over de vervolgopleiding.
De opleiding Assisitent-Uitvoerder is een driejarige opleiding die gegeven wordt op de ROC’s Leiden, Zadkine en Albeda. Toelatingseis is een bouwopleiding op niveau 3 met doorstroommodule.
De lessen zijn altijd ’s avonds. Naast Bouwkunde komen ook vakken als Bouwplaatsorganisatie en ondersteunende vakken aan de orde.
Op het ROC kunnen ze hier veel meer over vertellen.

s er één module per jaar. Toelating alleen met diploma Allround Timmerkracht of Metselaar.
Meer informatie: Bouwscholing: 070-3997410.

Kaderopleidingen Bouw

Het aannemersdiploma is bedoeld voor degene die een eigen bedrijf willen starten of een middenkaderfunctie ambiëren. Bij de KOB kan men deze opleiding volgen. Het is een tweejarige avondopleiding van één à twee avonden in de week.
Toelating: met afgeronde BOL4-opleiding direct tot managementgedeelte. Zonder BOL4-diploma eerst verplichte voorbereidende modulen Techniek 1 en/of 2. Hiervoor zijn geen toelatingseisen.
Meer informatie: KOB Den Haag, 070-3989833, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.kob.nl.

Bij- en nascholingscursussen: Bouwscholing

Via Bouwscholing zijn vrijwel alle cursussen en trainingen voor de bouw en daarbuiten te regelen. Voor advies en ondersteuning: 070-3997410 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderhoud door valstar media